Verhaag en de projectbegeleider

Snel schakelen met persoonlijk contact. Samen werken we oplossingsgericht 

Mét elkaar werken we aan jouw project

Korte lijntjes en snel schakelen

Tijdens een project is het wenselijk dat jij als bouwbegeleider weet wie jouw vaste aanspreekpunt is. Deze contactpersoon binnen Verhaag Afbouwprojecten denkt vanaf dag één met je mee. Door de korte lijnen is het mogelijk om ook tijdens het project snel te schakelen en op bijzonderheden in te springen. Dat maakt de samenwerking professioneel én persoonlijk.

Verwachtingen worden waargemaakt

Als bouwbegeleider of projectleider loop je regelmatig bij ons binnen om de wensen van de opdrachtgever af te stemmen op de mogelijkheden. Vervolgens kunnen wij dat bemonsteren en onderbouwen met een gerichte prijsopgave. De oplevering doen we samen en bespreken het project door bij een kop koffie. Wij zijn pas tevreden wanneer jouw opdrachtgever dat is en kijken vervolgens weer graag uit naar het volgende gezamenlijke project!

Verhaag en de projectbegeleider.jpg
Verhaag afbouwprojecten header.jpg

Samenwerken voor de lange termijn

Van het ene project naar het andere. Binnen de projectmarkt komen we vaker bij elkaar uit. Doordat we al vaker met elkaar een dergelijk traject bewandeld hebben, weten we wat we aan elkaar hebben. Elk project is anders, maar de wens voor het neerzetten van een kwalitatief resultaat is telkens het hoofddoel. 

Tijdens de diverse projecten herken je de vakmensen van Verhaag Afbouwprojecten meteen. Niet alleen aan hun vaardigheden, maar na een tijdje weet je zelfs hun naam. De meeste vakmannen werken namelijk al jarenlang voor ons familiebedrijf. En samenwerken op deze persoonlijke manier werkt wel zo prettig!  

 

Kopje koffie doen?

Maak nu een afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden voor jouw project te bespreken.

Afspraak maken