Verhaag en de ondernemer

Eén aanspreekpunt en sparringpartner zorgt voor korte lijnen 

Meedenkende sparringpartner die ontzorgt

Projecten met korte lijntjes

Ondernemers ondernemen het liefst en willen uitblinken in hun eigen vakgebied. Wanneer er uitbreidingsplannen, een reorganisatie van de interieurindeling of een ongepland schadeherstel op hun pad komt, willen ze hier liever niet teveel tijd aan besteden. Zij leggen dat liever in de handen van een specialist, zodat ze hun eigen waardevolle tijd kunnen besteden aan waar zij écht gelukkig van worden: ondernemen. Voor dit soort projecten is Verhaag Afbouwprojecten de perfecte meedenkende sparringpartner. De afdeling die zich hiermee bezighoudt bestaat uit een klein, hecht team. Hierdoor heb je vaak maar één aanspreekpunt en dat is wel zo prettig. Tijd kost geld, dat begrijpen wij als geen ander! Daarom zorgen wij voor korte lijntjes en pakken we projecten snel op: Precies de zaken waar de ondernemer bij gebaat is. Mogen wij samen met jou een vernieuwing, interieurschade of akoestisch probleem aanpakken?

Verhaag en de ondernemer.jpg
Vacature Afbouwmonteur.jpg

Renovatie in een bestaand pand 

Ons team is afbouwkundig onderlegd en is ook bekend met de adviserende rol van renovatie- en uitbreidingsmogelijkheden binnen een bestaand pand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vernieuwen van het plafond door, in een bestaand plafondsysteem, minerale plafondtegels te vervangen. Daarnaast kan vaak al door het verwijderen of juist toevoegen van een metalstud binnenwand  een hele andere functionele indeling gecreëerd worden. Ook het leggen van een nieuwe vloer kan al een hele andere sfeer geven aan een kantoorpand, onderwijsinstelling of horecagelegenheid. Denk zeker niet in beperkingen, er zijn namelijk mogelijkheden in overvloed.    

Schadeherstel van het interieur

In een kantoorpand, onderwijsinstelling of horecagelegenheid wordt geleefd. Na verloop van tijd is schade aan het interieur dan ook onvermijdelijk. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van renovatie en herstel, kunnen wij de schade vaak herstellen waardoor het interieur er weer uit ziet als nieuw. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van enkele plafondtegels of het herstellen van schade aan een vloer of wand.

Akoestische oplossingen

Geluidsoverlast in een ruimte is vervelend. Er zijn diverse opties om ook in een bestaand interieur geluidshinder aan te pakken, bijvoorbeeld door het gebruik van baffles. Deze stijlvolle plafondconstructies geven een extra dimensie aan het plafond. Voor elke ruimte creëren wij een oplossing op maat. Zo zijn er naast baffles ook akoestische panelen en plafondsystemen die bijdragen aan een prettige (werk)omgeving. 

Kopje koffie doen?

Maak nu een afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden voor jouw project te bespreken.

Afspraak maken