Verhaag en de facilitair manager

Ontzorgen, ondersteunend met kennis en regelmatig contact  

Maak gebruik van onze kennis en expertise

Snel schakelen en doorpakken

Een facilitair manager heeft niet alleen een rol bij realisatie van huisvesting, maar is daarna ook verantwoordelijk voor beheer. Verhaag Afbouwprojecten werkt nauw samen met facilitair managers en ondernemingen die het onderhoud verzorgen voor onder andere scholengemeenschappen, woningcoöperaties en recreatieparken. Wij ondersteunen hen bij het verzorgen, creëren en onderhouden van een gezonde en veilige werk- of leefomgeving.

Verhaag en de facilitair manager.jpg
Verhaag Afbouwprojecten contact 1.jpg

Het verlengstuk van jouw voorraadkast

Wij hebben veel standaard afbouwproducten, zoals plafondtegels, plaatmateriaal en profielen op voorraad in ons magazijn. Hierdoor kan Verhaag Afbouwprojecten snel uit voorraad leveren. Hiermee zorgen we ervoor dat een facilitair manager flexibel in kan spelen op een situatie waarbij snel om kleine hoeveelheden materiaal gevraagd word. Wanneer er toch iets extra besteld moet worden, is onze levertijd vaak kort. Eén telefoontje is voldoende om de materialen klaar te leggen. Wij maken de bestelling in orde en zorgen dat er een afhaalbon klaar ligt zodat iedereen weer snel aan het werk kan.

 

Snel én professioneel

Naast het leveren van materiaal, kunnen de vakmensen van Verhaag Afbouwprojecten ook ondersteunen bij renovatie en herstel. Denk aan egaliseren, metalstud wanden plaatsen en verplaatsen, vloeren leggen en een systeemplafond vervangen. In overleg is er veel mogelijk. Je zult versteld staan wat we voor elkaar kunnen betekenen.
 

Kopje koffie doen?

Maak nu een afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden voor jouw project te bespreken.

Afspraak maken