Verhaag en de aannemer

Flexibel in mankracht, werkt met een vast team en komt afspraken na

Een vertrouwde bouwpartner binnen de branche

Samenwerken schept een band

Dat Verhaag Afbouwprojecten al meer dan 100 jaar een gedegen afbouwpartner is binnen de projectmarkt, is een feit. Inmiddels is er in de afgelopen jaren een groot netwerk van vaste opdrachtgevers ontstaan. Aannemers en bouwondernemingen weten inmiddels dat bij ons afspraak ook daadwerkelijk afspraak is.

Verhaag en de aannemer.jpg

Wij streven samen naar perfectie met één hecht team

Wij hebben een vast team van vakmensen in dienst, met daar omheen een flexibele schil van vaste onderaannemers. Daardoor kunnen we snel schakelen en opschalen bij grotere projecten. Ook onze vaste onderaannemers weten wat er van hen verwacht wordt en zijn ondertussen één met ons eigen team. Uiteraard zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd en bekend met de veiligheidsnormen op de bouwplaats. Veiligheid staat immers voorop.

Net iets meer moeite doen is voor ons vanzelfsprekendheid 

De aannemers waarvoor wij werken zien ons vaak eerder als verlengstuk en partner in bouw, dan puur als onderaannemer. Sparren, overleg en regelmatig projectbezoek hoort bij de samenwerking die we zijn aangegaan en voelt voor ons vanzelfsprekend. Hierdoor loopt het project goed door en worden termijnen op tijd opgeleverd. Uiteraard zijn er tijdens het bouwproces af en toe aanpassingen of wijzigen noodzakelijk. Ook dan verstaan wij ons vak.   

Kopje koffie doen?

Maak nu een afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden voor jouw project te bespreken.

Afspraak maken