Onze missie en visie

Onze missie en visie

Hier staat Verhaag Afbouwprojecten voor

Missie

Zo veel mogelijk mooie momenten

Ons doel? Met ons vooruitstrevend vakmanschap, oog voor detail en de beste service zo veel mogelijk mooie momenten realiseren voor onze klanten en voor onszelf. Wij weten dat tijd ons meest waardevolle bezit is en dat het belangrijk is om deze tijd te besteden aan dingen die je leuk vindt. Daarom willen we jou ontzorgen door te doen wat wij leuk vinden: zorgen voor een spetterend interieur van de hoogste kwaliteit. Zo houd jij voldoende tijd over voor wat jij leuk vindt om te doen.

Samen met aannemers, projectontwikkelaars, facility managers en andere aanpakkers zorgen we voor een interieur van topkwaliteit, dat met liefde en plezier gemaakt is. Wij nemen geen genoegen met prima, maar gaan voor het allerbeste. Want van topkwaliteit heb je het langste plezier. Dat geldt onze producten en voor onszelf. Wij zijn trots op al onze projecten en we stoppen niet totdat iedereen tevreden is. Want een mooi resultaat van topkwaliteit is voor ons de beste reclame.

Samen aan de slag

Verhaag Afbouwprojecten is een echt familiebedrijf. En dat zie je terug in onze aanpak. Maak een afspraak voor het doornemen van jouw plannen en wij nemen de tijd om alle mogelijkheden met jou te bespreken. Ieder project verdient een persoonlijke aanpak en oog voor detail. We werken samen jouw wensen uit en zorgen er vervolgens voor dat alles soepel verloopt. Goede service staat bij ons centraal. We weten hoe kostbaar tijd is. En we willen dat jij zo veel mogelijk tijd kunt besteden aan dingen waarvan je houdt met mensen van wie je houdt.  

Maak een afspraak

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

Maak een afspraak

Visie

Waar gaan we heen?

We willen laten zien dat Verhaag Afbouwprojecten grote projecten met net zo veel zorg en aandacht uitvoert als een kleinere opdracht. We willen groeien in ons aanbod en onze mogelijkheden. Tegelijkertijd willen we dicht bij onszelf en onze know-how blijven en daarbij de service verlenen die jullie van ons gewend zijn. Daar voelen wij ons goed bij. 

We gaan ervoor onze naam als betrouwbaar afbouwbedrijf te onderhouden en te versterken. 

Vooruitstrevend vakmanschap betekent op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en vervolgens de beste technieken en idee├źn toevoegen aan ons repertoire. Nog steeds zijn wij met ons team klaar voor de trends van de toekomst. Daarnaast is ook richting de toekomst ons credo dat het belangrijk is om te doen wat je leuk vindt. Ook tussen 9 en 5. 

Meer weten over hoe we tot hier zijn gekomen? Enthousiast geworden over ons bedrijf? Lees meer over onze geschiedenis en bekijk onze vacatures.  

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis

Ons familiebedrijf heeft een rijke historie met ruim 100 jaar vakmanschap

Werken bij

Werken bij

Wij zijn regelmatig op zoek naar vakmensen om ons team te komen versterken