Onze geschiedenis

Onze geschiedenis

Al meer dan 115 jaar puur vakmanschap

Familiebedrijf

Al meer dan 115 jaar staat de familie Verhaag voor timmervakmanschap en topkwaliteit. In 1902 begon Ludovicus Verhaag zijn timmerbedrijf in Sevenum. Dit was het begin van een florerend familiebedrijf, dat tegenwoordig gespecialiseerd is in vloeren, wanden, plafonds en maatwerk kasten en schuifwanden.

Vanaf 1997 hebben Henk en Chantal Lucassen samen met Udo en Carlijn Verhaag de schouders eronder gezet en vormen zij alweer de vierde generatie. Zij pakken door op de gedegen basis van hun voorgangers met de frisse en vernieuwende mogelijkheden van nu.  

Hofleverancier

Sinds 2003 mag Verhaag zichzelf ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ noemen. Een eretitel die het familiebedrijf heeft verdiend door meer dan 100 jaar maatschappelijke betrokkenheid en regionaal belang. Verhaag heeft zich onderscheiden - en onderscheidt zich nog steeds - door oog te hebben voor haar omgeving en gepassioneerd ondernemerschap.

Hofleverancier

Ondernemersprijs én Beste Familiebedrijf van Zuid-Oost Nederland

Mede door de opening van de nieuwe showroom in maart 2008, sloeg Verhaag in 2008 de Ondernemersprijs Horst aan de Maas aan de haak. Veel klanten komen op aanraden van vrienden en familie een kijkje nemen in de showroom. Deze goede reputatie en haar bedrijfsvoering leverde het bedrijf in 2014 zelfs de titel ‘Beste Familiebedrijf van Zuid-Oost Nederland’ op. Hartstikke trots op deze erkenning, zet de familie Verhaag de traditie van een succesvol familiebedrijf voort. 

Het project van jouw dromen begint bij Verhaag Afbouwprojecten

Onze deskundige vakmannen werken graag mee aan jouw project.

Maak nu een afspraak